Събаряне на сгради и извозване

МИЦ-СЪРВИС ЕООД разполага с необходимата техника и професионален опит за събаряне и разрушаване на сгради и строителни конструкции, построени с разнообразни строителни технологии.

Разрушаването е безопасен и предварително планиран процес на премахване на съществуващи сгради и конструкции, за да се освободи място за по-нови сгради. Изграждането на повече нови сгради върви ръка за ръка с необходимостта от разрушаване на по-стари.

В някои случаи сгради се разрушават и защото е изтекъл техният „проектен“ живот и продължаването на експлоатацията им е свързано с опасности.

Разрушаването на сгради е процес на демонтаж на сграда или строителна конструкция, в някои случаи и незавършено строителство, по предварително планирани и контролирани методи за демонтаж и разрушаване.

Работата се извършва от квалифицирани експерти, познаващи строителната конструкция, използваните строителни материали, отчитащи метеорологичните условия, създаващи условия за безопасност на работниците, хората, околните сгради и опазващи околната среда.

Може да разчитате на нас и за почистване, товарене и извозване на получените в резултат на разрушаването строителни отпадъци.

Събарянето се извършва в съответствие с нормативните изисквания за безопасност и защита на околната среда. Извозваме строителни отпадъци до лицензирано сметище.

За повече информация, оглед и оферта, свържете се с нас на тел.: 0884 604 665

Събаряне на сгради
Събаряне на сгради
Събаряне на сгради и извозване
Събаряне на сграда
Събаряне на сграда и извозване
Събаряне на сграда и извозване