Дървото ни носи радост, но също така е възможно да причини и някои неудобства. Те могат да бъдат преодоляни чрез кастрене на проблемните клони или отрязване на цялото дърво.

Оформяне

    Кастренето на Вашите дървета периодично ги запазва здрави и красиви. Има различни методи за кастрене в зависимост от вида на дървото и от това как искате то да расте:

Рязане на дървета

    Хората отсичат дървета по много и различни причини – от необходимост (умиращо дърво заплашва да падне върху някоя къща), за естетически нужди (например, ако короната на дърво засенчва хубава гледка или не позволява на слънчевите лъчи да влязат в дома Ви) и от индустриални нужди. Да се свали дърво е сложен процес.

    Отрязването на дърво може да бъде рисковано в ръцете на аматьор, особено aкo се намира близо до Вашия дом. Ние имаме опит в премахването на дървета от неудобни места. След оглед ще Ви обясним най-безопасният начин за отсичането на дървото Ви.

    Екипът ни се гордее със способността си да работи координирано за да премахне дървото Ви без поражения на дома и на градината Ви.

    Уверяваме Ви, че собствеността Ви ще бъде чиста и спретната след свършване на работата.

рязане